Wie ben ik

mag ik me even voorstellen ?
 
Afbeelding invoegen
 
Ik ben Astrid Kriesels-Clement.

Ik ben creatieve coach en kunstenares en begeleid kinderen en volwassenen bij hun persoonlijke groeiproces door middel van lichaamswerk en creatieve opdrachten. 

Door een keerpunt in mijn leven heb ik zelf een behoorlijk groeiproces door mogen maken, waardoor ik goed in staat ben om vanuit mijn eigen ervaring volwassenen en kinderen te begeleiden bij hun groeiproces. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om oude patronen/overtuigingen los te laten. Ik heb gevoeld hoe prettig het is om angsten los te laten en in plaats van hard te werken met een D ben ik hart gaan werken met een T.
Door vanuit mijn hart te werken ben ik nu veel gelukkiger. Dit geluk wil ik delen met ieder die daar voor open staat. Sterker nog ik wil mensen en kinderen leren hoe ze zichzelf wat gelukkiger kunnen maken. 
Zelf zet ik ook nog iedere dag stapjes in mijn eigen geluksproces, want geluk is een werkwoord.
 
Ik wordt ervaren als een warm, kleurrijk, creatief en intuïtief persoon, die goed kan relativeren door humor te gebruiken.

In 1997 ging ik werken als hulpverleenster met volwassen met een verstandelijke beperking. Na een aantal jaar ben ik gaan werken met zeer moeilijke kinderen en jongeren die naast hun problemen in gedrag ook verstandelijke beperking hadden en sommige daarvan hadden ook psychiatrische problematieken. Nu werk ik naast Transformkunst nog binnen een kringloper en begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ondersteun ze bij hun hulpvragen en arbeidsvaardigheden zet samen met hun stappen om weer zo dicht mogelijk bij de betaalde baan te kunnen komen. 

Mijn eerste opleiding was MBO activiteitenbegeleiding, gevolgd door HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Vervolgens heb de opleiding kunstzinnig dynamisch coaching afgerond en later bij Intence opleidingen heb ik mezelf nog verder verdiept in het creatief coachen.
Daarnaast heb ik de scholing, Goldstein methode, communicatie, omgaan met agressie, psychopathologie, Autisme en Emotie management gevolgd.